trädgårdsprogram + smala sussie

Just nu kunde jag varit på halloweenparty. Eller iallafall påväg till det. Jag ångrar mig lite att jag sa ifrån, men när man halvligger i sin säng dötrött halv tre på dagen med världens skatbo till hår, står utan något att klä ut sig till (vilket faktiskt inte lät lockande överhuvudtaget, att klä ut sig alltså), så känns det inte så där toppen. Kan tyckas knäppt att man inte hinner fixa håret på sex timmar men faktiskt så är det så.



Nu kollar jag på ett trist trädgårsprogram i väntan på smala sussie. Jag ångrar mig. Tror jag.

ztv

Efter jakt på något sevärt program på tv nyss, vilket visades vara omöjligt den här tiden på dygnet, råkade jag se att vi hade ztv. På riktigt nu, är det någon som fortfarande kollar på ztv? Jag hade totalt glömt bort kanalens existens.


give me back that filet o fish

Gud jag kan inte få den här irriterande låten ur huvudet sen jag såg den på Rachel Ray imorse. Jag hörde den en enda gång och jag har gått runt och sjungit på den hela dagen. Varsågod:


angående dagens högskoleprov


Lite mer än hälften rätt fick jag, vilket ungefär blir 0,8.  Annars gick det rätt snabbt. Försöker igen i höst, som medelmåtta kan man inte jobba med tv.

Draft: Okt. 23, 2009

Okej, jag suger på det här. Känner mig inte så inspirerad alls. På hela oktober månad har jag fått fyra kommentar. Värdelöst? Javisst. Nu är det iallafall höstlov, eller snart, imorgon är det ju högskoleprovet.

Draft: Okt. 19, 2009


Kommande vecka väntar ett tandläkarbesök och ett högskoleprov. På provet måste jag förresten prestera på topp, jag SKA in på högskolan jag vill till. Annars kommer jag bli arbetslös och inte ha en aning om vad jag vill göra med livet. Kul liv.

Draft: Okt. 16, 2009


Tänk att det kom sig så att jag glömde bort att jag hade en blogg. Har inget intressant att skriva, sitter här och äter kakor och försöker knäcka tillbaka min käke som sitter fel. Senare ska jag över till norberg. Puss

...


Fortfarande sjuk idag men får hoppas det går över, men jag är iallafall såpass så jag kan gå till skolan imorgon, har två prov då som jag måste ta och göra. Som ni märker gör jag jättetråkiga inlägg just nu, men jag känner mig tvingad att skriva något överhuvudtaget och då blir det så här.

sauna


Jag var över en stund till kära mormor & morfar och provade deras bastu som dom byggt om. Kan säga att jag hade kunnat stanna hela kvällen därinne, det var så skönt. Hade samtidigt ansiktsmask och hårinpackning i. Jag somnade nästan.

luften äro fri inte sant?

  

Jävla freak säger jag bara. Han vandrar runt här hemma och ser ut som djävulen själv.

Jag har förresten bara fem veckor kvar av skolarbete den här terminen!


planering


Planerade precis min lördag. Mormor & Morfar som bor ungefär 200 meter härifrån har byggt om sin gamla vedbastu till en elbastu, då kom jag på att jag kan testa den. Ligga och steka där imorgon hela dagen låter ju inte helt fel faktiskt.

weekend


Så var det äntligen helg. Helgen kommer dock bestå av att plugga till två prov jag har på måndag, sorgligt men sant. Och bli frisk, nästa vecka bjuder på äventyr.

sjuk


Jag håller på att bli sjuk, bara så ni vet alltså. Näsan rinner, huvudet värker och jag är jättetrött. Ibland är det skönt att vara sjuk, men jag vill inte bli det nu! Jaja, ska koka mig lite te och hoppas att allt går över.

back in business


Nu är jag tillbaka igen, ganska exakt en vecka senare. Jag har varit ganska inaktiv på nätet faktiskt, har ägnat mig åt att komma ifatt i skolan istället. Äsch, det blev väl inte ett sådant jättelångt inlägg det här men nu kommer jag iallafall börja skriva på bloggen igen.

RSS 2.0