shutting down


Bloggen har varit nere idag på grund av att mitt webbhotell har krånglat. Ni kanske inte har märkt det men det har jag, och jag blir sa arg när man står och betalar för någonting och sa funkar det inte. Kom förresten nyss på att jag har prov på hinduismen imorgon, den mest konstiga religion som finns enligt mig, topp 5 iallafall. Kommer ihåg när jag i nian läste att de använde slöja för att inte råka äta någon fluga och döda den av misstag. När jag sa det  till min nuvarande lärare sa hon att det var fel, men varför skulle de då skriva det i en lärobok?


Kanske bäst att börja plugga.

svartis


Fuck iPad. Bästa uppfinningen genom tiderna kallas svarttejp. Har räddat allt från min plattång till mina hörlurar. Skaffa en rulle idag du med.


underbara fredag


Jordnötter, let's dance, lösgodis. Kristian Anttila, sova. Nu vet ni var ni har mig.

NEJ!


NEJ säger jag. Jag uppskattar bara relevanta kommentarer. Blir så trött på kommentarer som "hej, kolla min blogg", "tävling pågår!" och så vidare, och så vidare. Jag kollar inte på bloggarna, låter inte kommentarerna stå kvar som reklam, raderas direkt. Ni förtjänar inte att smutsa ner min blogg. Alltså endast relevanta kommentarer, dvs de ska höra till inlägget eller vara en personlig hälsning till mig. Accepterar inget annat, förlåt men så är läget.

faller det att du får som du vill, går det som ödet ärnat.


Glasblåsarns barn. Det var inte igår.

Duschade nyss. Det var fan inte heller igår. Äckligt.


Har förresten fatt in ett virus i datorn. Det går segare än segt, om vi säger så. Kanske borde installera om den. Ska bara räkna ut hur man gör det bäst utan tillgång till skivspelare.






resfeber

Åh gud vad händer här? Allt ser ju skit ut rent ut sagt.

Iallafall börjar jag känna av nu att det inte är så långt till vi åker till Frankrike. Börjar funderar på det där med pass, går man bara till polisen eller? Och vad kostar det? Vad gör jag om jag skulle tappa bort det där nere? Sedan är jag orolig för att glömma något viktigt hemma. Men mest av allt är jag för flyget, locket i öronen och säkerhetskontrollen. En utav mina största fobier är att någon ska tro att jag har gjort något när jag inte har det. Fan.

Gottar mig iallafall i cola, det bästa med att vara sjuk är att mamma köper allt jag ber om!




tpl


Som ni kanske har listat ut stannade jag hemma för sjukdom idag, ringde till skolan faktiskt och sa att nog skulle kunna masa mig till mötet om Frankrike i eftermiddag, men fick istället skit för att jag skulle kunna komma till mötet men inte till lektionen innan. Tycker det är lite skillnad mellan en halvtimme och tre timmar faktiskt. Sa jag sket i mötet, blir bara irriterad. Känner för att skälla ut någon, blir förbannad över att knapparna på datorn inte fungerar, ser bombnedslaget i mitt rum och allt detta gör mig sa jävla trött att jag inte har orkar röra mig alls idag. Tack för det.

Slängde förresten nästan på luren i örat på läraren; ni som går bf på brinellskolan kan nog lista ut vem det var. Inte någon social kompetens här inte, men det skiter jag i.
 

läget?



Läget just ny: Förkyld, snorig, mosig och allt som hör till.
Såg nyss transformers för femtioelfte gången, eller halva iallafall. Säger som jag sagt miljoner gånger förut: filmen är ett mästerverk. Måste ta fingrarna ur arslet och se tvåan någon dag. Nu: Pan Pizza.









Bayonne, Frankrike


Sjukt spännande nu! I morse stod det klart att det blir jag och Madde som får utöva vår praktik i Bayonne, Frankrike. Galet nervös är jag. En hel månad. Och i mars åker vi.

sjuk


Fyfan vad illa jag mår. Vill spy och sova. Näsan rinner, ögonen kliar, måste råplugga. Men imorgon får jag reda på hur det blir med min praktik, hemma i sverige eller utomlands? Det fick bli dagens uppdatering om läget.

update till alla nyfikna

Angående min gårdag så sög den rätt hårt. Antalet på gm var så några att man utan problem kunde räkna till det, träffade på nåt slödder som drack upp min drink, stack hem runt halv 2. Kunde lika gärna stannat hemma och pluggat lite. Var iallafall här innan. Bjussar på en bild.


andra behöver sova en natt...


Ikväll kör vi klackarna i taket igen. Tänkte köra den dansen här på dansgolvet. Årets partytrick - och året har knappt börjat:

(1:50 & 2:20)




Du är som ett gammalt skämt "du tappa nåt. - vadå? farten!"


Hämtade mina nya brills idag. God, I´ve got so many looks!










Har förresten haft kul med google picasa.

Annars har kvällen beståt av mat hos Emma, chips, daimtårta och let´s dance.

Du är allt jag ser och hör


Sitter och pluggar, gick jättebra nyss men nu är det helt tomt i huvudet. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva längre. Är iallafall snart klar med praktikuppgiften, vad blir det sen? Cerebral pares eller historia? Fick veta idag reda på vad som kommer på historiaprovet på tisdag, var rätt mycket. Men det är ju så, man får skylla sig själv när man inte gör vad man ska.

orders


Åh vad jag älskar när mina beställningar blir rätt alltså.




Klänning blå, strl 36 blev Tröja brunrutig strl Medium.

Love it.

Var nyss och åt smörgåstårta. Det är riktig kärlek.

Tränat!


Har varit och tränat för första gången på sisådär ett år, och sedan har jag solat solarium för första gången i mitt liv. Var ju inte så farligt. Hoppas iallafall på träningsvärk och spänstig rumpa imorgon. Tror iallafall det förstnämnda blir uppfyllt. Känns iallafall som om det blir resultat då.


Undrar om man ska köra en favorit i repris? Glassen kvar från igår och Paradise. Så får det bli.

Ny dag


Snart skola, måste göra mig iordning. Snart. När jag kan röra mig. Lider egentligen av inhemska kramper så jag egentligen skulle behöva stanna hemma. Men icke sa nicke, Ipren får vara min vän idag.

plugga plugga plugga


Försöker plugga. Vet inte riktigt var jag ska börja. Känner mig pressad att lämna in det jag ligger efter med för jag hoppas på praktik i Frankrike om några veckor. På något sätt så dras jag till facebook hela tiden, även fast inget intressant händer. Ska försöka komma igång nu, så jag får belöna mig själv med Paradise och b&j ikväll. Och dans i helgen.



min syn


I fredags var jag hos optikern Där fick jag bekräftat för mig det jag faktiskt trott (eller vetat) ett tag - jag är närsynt. Glasögonen kommer kommande vecka men jag fick linser redan i fredags. Känns konstigt att glädjas åt sådana konstiga saker som att jag ser färgerna och faktiskt konturerna på träden i skogen. Färgerna såg jag väl ioförsig förut också men inte lika klart. Det är som om hela världen blivit klarare.

.



Nu skapas wordpress. Hoppas jag.


Edit: Hoppas räcker inte märker jag.

ytterst trevligt inlägg


Imorgon ska jag kolla synen. Ytterst spännande. Har förövrigt haft en timmes skoldag idag. Ytterst skönt.

fuck you fuckers


Skrev ett inlägg igår där jag endast ifrågasatte moderniseringen av svenska kyrkan. Låg uppe en minut kanske, togs sedan bort av blogg.se (antar jag). Byter till wordpress i helgen, den här gången ska jag lyckas. Nu: En intervju med Robinson Kruse.

...


Nu är det bevisat. Min statistikmätare funkar inte. Vi får väl lita på one.com.

ointressan inlägg utan bild


Första skoldagen på läääänge idag då. Gick väl okej, första gången jag blev klar med religionen på första lektionen, eller kanske första gången jag blir klar alls? Spela roll, proven är rätt lätta ändå.
Nu skulle det här inlägget handla om en sak jag lade märke till i kyrkan i helgen men jag orkar inte och det är alltid en knapp som är trasig. Blir senare!
Nu ska jag göra lite chokladmojs, se på paradise ta en sängfösare med hostmedicin och hoppa i säng. Heppåre.


sol och värme


Nej nu jävlar SKA jag utomlands. Är det någon som ska med eller? Om inte så åker jag själv, och ni vet ju alla att det inte skulle sluta något bra.
Ser framemot att sola, slappa, dricka drinkar och mest av allt: slippa frysa så förbannat!


failure


Sitter här och försöker att få allt att gå ihop med alla räkningar, samtidigt som jag funderar på att beställa mer. Helt sanslöst. Tränade nyss, sträckte en muskel. Kul.

dop. värmland

Tjena bloggen!

Drar iväg ner till värmland nu, fast mycket varmare där nere är det inte (haha, me so funny). Ska på dop, kommer hem ikväll eller något!


Kyss


Ett litet mellanmål


Keso och avokado på knäckebröd. Inte helt fel, lite röd paprika och finn crisp så skulle den bli fulländad. Nu: Kladdkaka.



of rock ´n roll


Marconi plays the Mamba,
Listen to the radio
Don't you remember?
We built this city

....

... För att sammanfatta gårdagen. Idag: Dagens man á la Romeo.


mitt i veckan


Får se om det blir singstar ikväll då. Orkar iallafall inte sitta hemma, helt sjukt tråkigt! Och ute är det kallt, har inte ens vågat mig ut med hunden, skickat alla andra för det uppdraget.

Tisdag


Tråkig dag. Tänkte att jag faktiskt skulle se paradise hotel på tvn för en gångs skull men missade första kvarten så jag får vänta en kvart till på att de läggs upp på nätet. Älska webb - tv. Vad finns att göra under tiden jag väntar?

beatbox


Sjukt trött är jag idag, har sovit alldeles för länge, men ändå inte. Gårdagen spenderades med Emma och Sofie: kinamat, greenman och hockey mitt i natten. Imorgon är det tänkt att jag ska titta på Linns häst, hon säger att jag måste rida den. Vi får väl se, vi får väl se...

saturday night fever


Hemma hos Emma. Blev ett sånt där spontant "Ja! vi går ut och dansar". Så ser min kväll ut, jag har dock inte riktigt börjat än, eller inte alls faktiskt. Måste köra oss till fagersta sedan, men jag laddar upp och gör mig iordning på annat sen. Ses någon gång eller inte alls!

Kyss.

lördag


Det är lördag idag, visst? Känns lite konstigt. Känns som en måndag eller något. Damerna tjatar iallafall om sushi, får se hur det blir. Troligtvis så blir det.

Nytt år


Jag har suttit länge och tänkt på hur jag ska formulera mig i det här inlägget. Tänkte att det skulle bli ett bra inlägg, nytt år och allt. Men det går inte, det blir inget bra, så jag väljer att summera det såhär:
2009 var för det mesta ett förbannat skitår så jag är inte ett dugg ledsen över att det är förbi, men det känns som att 2010 är ett bra år, men det återstår att se om det blir mitt eller någon annans år. Men det började ju iallafall bra, sov en hel natt för första gången på iallafall två veckor. Det kallas seger.

RSS 2.0