Tick tick tick tick on the watch and life's too short for me to stop oh baby your time is running out

Har verkligen alldeles för mycket att göra för att uppdatera er där hemma om läget. Just nu sitter jag och laddar om här hemma i mitt mörka vardagsrum med att lyssna på två olika versioner av bulletproof. Har inte ens visat min lägenhet för er. Fy skam!

Jag lovar att jag ska ta tag i det här och göra det lite roligare med bilder. Just nu har jag slarvat bort inspirationen.

?

Varför är det ingen som har påmärkt om att kräm heter kiisseli på finska? Är kiss-humorn helt ute? Eller är det jag som är trött? Eller lite av båda? Kiisseli Mansikka.

en promenad i regnet

Som ni vet är det inte ofta jag bestämmer mig för att göra saker, som att gå ut och gå. Men idag hade jag helt bestämt mig för att gå till city gross. Självklart, självklart börjar det regna redan när jag hunnit ungefär 10 meter uppför gatan. Men jag vänder inte om - jag fortsätter. När jag kommer helt uppför gatan börjar det regna ännu mer, men jag fortsätter. Under tiden jag går lyckas det här lilla regnet utvecklas till snöblandat spöregn, och jag bara går.

Under sådana här omständigheter har jag en förmåga att koppla bort mig själv och befinna mig långt bort i tankarna. Den här dagen var inget undantag. Så där gick jag i regnet, tänkandes på alla tokigheter man haft för sig genom åren, och börjar flina stort för mig själv. Det var tur att jag inte mötte någon där jag gick för då skulle de tro det var någonslags psykopat som gick där helt genomvåt i regnet och fnittrar för sig själv.

Men faktum var att jag mötte någon - eller några. Jag mötte ett gäng mongolider med sin ledare, eller vad man ska kalla det. Där gick jag och flinade utan att knappt märka det själv, jag kunde inte sluta. Ledaren såg ganska besvärad ut. Tror inte hon riktigt visste om hon skulle le tillbaka mot mig eller vara sur för att jag skrattade åt dom. Fast det gjorde jag ju såklart inte, jag skrattade åt mig själv, men det kunde väl inte hon veta.

Iallfall gick jag som i en eurofori hela vägen till city gross, och jag fick mitt billiga te. När jag kom ut sken solen, och jag märkte att den andra vägen som jag tog hem var MYCKET kortare.

Det här med att flina för mig själv förresten, är ingen nyhet. Ibland sjunker jag in i mig själv. Det hände ofta när jag körde på körskola, då kunde det hända att jag helt plötsligt började asflabba åt en tanke. Det tyckte min lärare var mycket kul och brukade fnittra åt mig.

Nu mina vänner, ska jag ta mig ett bad.

If I can see it, then I can do it

Jag har fått ett jättesnabbt internet, kommer upp i hela 97 mbt / s enligt bredbanskollen (hej nörd). Problemet med detta är att jag måste sätta mig i hallen när jag vill ha internet och här blir man inte så inspirerad till att göra saker, eller berätta saker.

Eller allt handlar väl mer om prioritering egentligen, vill jag ha internet i min sköna soffa har jag det; ett kontantkortsinternet med taskig täckning, och på mitt hårda hallgolv har jag snabbt internet. Skiter oftast i internet helt. Kollar på film istället. Just nu är jag i en Greys anatomy "börja-från-säsong-ett-och-gå-igenom-alla-boxar" period. Eller så får jag en liten uns av längtan efter barndomen och kollar på barndomsfilmer istället. Som idag; Space jam. Rätt bra gjort för att vara 90-tal. Och rätt roligt.

god morgon

Sitter i min nya lägenhet nu, mamma och pappa har precis åkt hem och jag har just lyckats skapa kontakt med omvärlden. Hur länge denna kontakt kvartstår återstår att se. Här är iallafall väldigt fint, älskar mitt nya hem. Ska ta kort sedan när jag kan ladda upp kort.

Iallafall

>Här är bra. Saknar lite vänner från hemma bara!

done and done?

Så, efter flera timmar slit att göra om produkten är man klar. Ni vet den där känslan när man kollar på något man först tyckte var bra och tänker

- Vad fan tänkte jag nu?

Den känslan, den har jag nu. Time för sleep, upp med tuppen.

konsumtion

Nej nu får det vara slut på eländet. Livat, stökigt och sömnlöst. Längtar så förbaskat till helgen då mammsen och pappsen kommer! För att inte nämna torsdag då jag får EGEN LÄGENHET! Men iallafall. Mamma och pappa tar också med sig alla saker jag köpte sist jag var på hemvisit och alla mina skor som jag inte lyckats fått med mig hit. Längtar också till att sätta upp ett duschdraperi, konstigt nog. Men det var fint. Har just nu en enorm craving efter en saftig köttbit. Tyvärr äger jag inget sådant. Det enda kött jag äger är lite köttfärs, en korvbit och frysta schnitzlar. Inget saft som kommer rinna ur dessa inte.


Det var jag


Paket!

Fick hem ett paket idag innehållande en jacka och ett par skor. Känslan av att få någonting nytt övervinner känslan av att ha spenderat. Skorna är lila, till första anblicken för lila men sedan ack så snygga! Och herregud, jag bara måste köpa mer kilklackar! In love. Nu ska jag gå och äta min lasagna.


This time next year will be forevermore

Åh vad trött man blir. Har slösat både tid och tvättmedel på en tvättmaskin som verkar ha gett upp hoppet om livet. Eller i varje fall är trasig. Hur fan ska man hinna tvätta all sin tvätt med bara en maskin va?

Update: Och som om det inte var nog glömde jag att sätta på den andra maskinen innan jag gick därifrån. Looove.

to spend or not to spend

Fan vad jobbigt det är det här med internetköp. Det är alldeles för enkelt, alldeles för lätt. Och allting ser helt perfekt ut. Biter mig i fingrarna för att inte spendera nästa studiebidrag. Fast en ny jacka behöver jag ju faktiskt..

Pounded tired bitch


Life is no nintendogame

Ibland känner jag mig helt malplacerad här. Alla andra kan göra så jäkla bra saker och jag känner mig medelmåttig. Men jag valde utbildningen för att utvecklas och BLI duktig så småningom. Just nu har jag bestämt mig för att jag ska satsa ännu mer på kommande uppgifter. Now u know.

Känner förövrigt att pågående kurs kan ge något.

Kisses


teenage lovers dont wait

Lite vad jag hittade från hösten  - 08. Det är fin natur i denna gruvby.

tack för att du finns

Kvällen spenderas med att rita. Ska bli spännande att se alla andras skapelser imorgon. Själv är man knappt rakt i synen och är inte särskilt skillad med att rita. Men jag är nöjd med min idé!

Hittade förresten ett kort i lördags natt. Det fick mig att le!



<

Från mellanstadieåldern någonstans.

Lito

Sitter nere i Karlshamn nu. Frusen, ful och med en aning ont i örat. Man skulle haft några dagar till ledigt, så hann man kanske med att göra allt hemma. Mammsen och pappsen kommer iallafall nästa helg och hjälper mig att flytta!
Hemma fick jag  äntligen träffa min gosiga älsklingskompis Liston. Alltså hur kan man inte älska denna? Var helt busig innan jag gick också, gjorde det ännu värre att behöva gå.




säljes

Säljer ett helt oöppnat comviq kontantkortsinternet startpaket. Hann nämligen inte vänta på det som skulle komma på posten för tre veckor sedan. Intresserad?

good old days


Sitter på gamla datorn, man hittar så mycket kul. Kan visa er sedan! Fast först ska jag iväg till Pernilla, kommer inte riktigt ihåg vad vi skulle göra men tror det var lite mys.
Insåg även att jag var jävligt bra på att skriva förut, har hittat massor med skitbra skrivet material. Fast det visar jag er inte. Kanske ska jag samla ihop allt och göra det till en bok.

Ja fan vad kul, det gör jag!

Cashcashcash.

RSS 2.0