förgätmigej


1:a advent

Det är stora snöflingor i luften som dalar ner, det ter sig verkligen fint mot mina juliga fönster. Har precis ätit en riktig frukost tillsammans med det första ljuset tändt. Jag är inte den som äter mycket frukost annars, men idag har jag fått i mig så att jag blivit knökmätt. Nu ska jag smälta min frukost och sedan ska jag ta fram julmusten och dammsuga och torka golv i sann mysteriet-på-greveholm anda.

Men först ska jag låna hammaren av fröken Emma - mina väggar är så hårda att jag inte ens kan fästa något med häftstift.


flytt med alla ursäkter flytt ur alla fällor

Idag är en sjuk dag. Kurerar mig med glögg, strepsils och Sunes jul. Tycker nästan man borde varit immun mot ont i halsen för länge sedan men icke sa nicke.
Fick iallafall ett paket från mormor idag, och jag blev så glad så glad. Inte direkt vad man förväntar sig en dag när allt annat bara känns skit. Innehöll en adventsklapp som nu gör mitt hem ett steg juligare. Imorgon får vi hoppas på en bättre dag, för nu vill jag få jul i HELA lägenheten så att man kan börja adventsmysa.

tiden vet att den vinner till sist

Jag har ALLTID hatat att rita. Eller nej inte hatat, jag har starkt ogillat.  Det har varit riktigt tråkigt. Men igår fick jag något ryck när jag hade tråkigt och satte mig och bara lekte i illustrator. Lätt att några timmar gick åt, åt bara skit egentligen. Men oj, vad roligt det är ! Jag kan inte säga att mina saker blir bra, men det är så himla kul att rita vad man har lust för. Kanske borde prova det på vanligt papper också. Förövrigt: Snön har hittat sig till Karlshamn och min hals fräter sönder snart. Höres


There's nowhere to run no one can save me the damage is done

Måste påpeka att äppelglöggen som alla tyckte var äcklig igår var riktigt god varm, perfekt när man har ont i halsen och myser ner sig i soffan. Lingonglöggen tänker jag inte ens prova värma, den var så god kall.

Annars så regnar det fortfarande ute, det är fortfarande mörkt inne (jag har inte hunnit sätta upp den nya lampan i hallen), och det är fortfarande stökigt här. Men det sistnämnda ska det bli ordning på; är i full gång och städar och donar för att kunna njuta av den 25e dubbelt så mycket. Hoppas ni i norr inte har det allt för kallt och jävligt.

Puss


waka waka

Helgbestyr: Designa en blogg, skoltidningslayout, rederiet och kexchoklad.

önskelista julen 2010 del 1

Eftersom jag fått frågor vad jag önskar mig tänkte jag göra det lätt för en. Eftersom jag vet att tomten kikar in här då och då kan han få den digital. Här är lite grann, jag har lite till som kommer i ett annat inlägg sedan.


1.LAMPOR! Massor av lampor. Tak, golv, fönster.. 2. En TV vore fint. 3. EN ROUTER - ska klara 100mbt /s4. Ett skrivbord - snyggt nog att stå i vardagsrummet och i alldeles lagom storlek (inte för litet, inte för stort). Gärna det här [Länk] . 5. En gungstol - ett exempel [Länk]. 6. Doftljus och ljus i alla former. Gärna från klockargården. 7. En möbel till badrummet - ett exempel [Länk] 8. En stor stekpanna eller gryta. 9. En bokhylla.. Antingen en liten fin smal eller en stor blaffig. Typ dom här [Länk] eller [Länk] 10. Expedithylla/hyllor till garderoben - [Länk] 11. GODIS! haha?

EJ på bild men önskvärt ändå! -

12. Sängkläder, just nu har jag väl ett par som jag använder kanske.. 13. Halsband, ringar och armband. 14. En vinterjacka! Gärna typ parkasmodell. 15. En fritös. 16. Några mattor. Till överallt! 17. En skohylla. 18. Ett duschmunstycke - Ett skönt som sprutar ut vatten, inte kissar ut. 19. Och sist men inte minst önskar jag mig alltid PENGAR!

Och exemplerna är just det - exempel.

Till min far

Jag vet att pappa brukar titta in här då och då. Nästan så jag misstänker han gör det varje dag oavsett om jag skriver eller inte. Hursomhelst, idag är det fars dag och då kan jag ägna ett blogginlägg till dig pappa. Grattis på fars dag, det här blir din present!


Nov. 13, 2010

En hälsning till er där ute. Jag är tillbaka från hemhemma och sitter i min lägenhet häruppe, jag märkte nyss att min internetsladd räcker till sängen. Det är bra, för det är rätt kallt. Hemma spenderade jag tiden med fina vänner, min kära familj, på den blåa korvmojjen, hos storebror och en hel del i mammas kia cerato.
Igår var vi på Klubb Bluescreen på compagniet och såg Kite. Mycket mysigt! Nu är man sugen på en redig pizza med mycket ost. Det får vänta till pengapåfyllning om två veckor.

home sweet home

Kände mig lite depp och nere idag så bestämde mig för att boka biljetter hemåt! Imorgonbitti drar jag till Fagersta en lite stund och jag känner hur jag faktiskt saknar sådana oväntade saker som granskog, grå trist småstad, galna människor och gröna gubben. Galna människor finns de här med men de har inte varit i kombination med gröna gubben. Saknar mina fina vänner och min familj, lilla hunden och gratis mat.

Ja, ett besök hemma är nog vad som får inspirationen tillbaka igen, det tror jag. Nu ska jag bada i mitt badkar med diskpropp. Kyssar!

RSS 2.0