avstängning

Nu jävlar ska jag fixa wordpress!

det är storm i sverige orkaner i skåne det har stormat i mig det senaste året

Knäppt väder här nere idag (men inte lika knäppt som när det åskade och snöade samtidigt i november). Vaknade till ett fruktansvärt blåsväder halv sex imorse, 21-23 sekundmeter enligt smhi. Sedan har det varit sol, moln, sol, regn, sol, hagelstorm och sol igen. Frågan är om man vågar ta sig ut för att ta sig till coop eller om moder natur får för sig att dra igång ett regnväder snart igen.
Perfekt stökig lägenhet. Vissna tulpaner och lite skräp på golvet bara. Blir lite mysigt bara!

heest

Det är så fint med dalahästar har jag kommit på. Budade hem en äkting från nusnäs för inte mycket alls, och nu pryder den mitt köksfönster bredvid min fin fina lampa och min underbara orkidée. Köket börjar te sig skapligt, synd bara att jag snart ska flytta härifrån.


blinda fläcken

Ni borde veta hur många gånger jag egentligen stängt ner bloggen för att köra wordpress. Otaliga gånger har jag försökt hittat nya lösningar och försökt hitta det där lilla felet i det där lilla dokumentet man ska lägga upp. Idag lärde en super-Lenny mig att lösningen är ETT enda litet jävligt knapptryck bort. Det fanns där hela tiden! Så gör wordpress hela skitgörat åt en. Fruktansvärt frustrerande. Men så ni vet, det ska jag fixa någon dag. Ska fundera lite på vad jag skall göra av den här bara.

RSS 2.0