this is how I choose to spend another day of my life


Tänkte skriva ett inlägg om hur jag i flera timmar har tryckt upp mitt wordprogram för att sedan stänga ner det igen. Insåg hur ointressant det inlägget skulle bli och stängde ner internet också. Mycker ouppklarat idag. Skärpning.

För övrigt tar jag studenten nästa lördag. Gött.

billös


Jaja, jojo. Får körförbud på min bil på tisdag. Ingen som orkar fixa den eller ens ombesiktiga den. Jaja, jojo. Den där kommer ju aldrig fixas. Blir billös för alltid.

Polka


Fick min pappa till att köpa choklad till mig från affären. Fick en marabou Polka som jag har viljat testa ett tag nu. Men jag börjar oroa mig för mina smaklökar just nu. Var är smaken? Är det meningen att det ska smaka så här lite? Känner mest en mjölkchoklad smak med några hårda bitar i. Är det fel på mig eller på chokladkakan?


twenty ways to see the world twenty ways to start a fight


Har suttit och förberedit med bilder inför redovisningen av hur vi hade det i Frankrike som är imorgon. När jag ser alla bilder kan jag inte låta bli att längta lite lite tillbaka. Tänk vilka dagar vi hade när vi inte jobbade.







Defenition

Ilska



Stark negativ känsla av att någon annan gjort något fel, eller att något inte skett som önskat; känslan när man är arg.


Du måste hantera din ilska.

this is who can blame me music


Med en näsa som ett klippblock, själen animal
Med fingrar som en knotig käpp, här är jag
Och jag säger baby, det är en sak som alltid består

Med tänder som ett stenbrott, med hållning som ett vrak
Mina tankar kladdar ner dig, mina händer torkar av
Och jag säger baby, det är en sak som alltid består

Vill du skaffa dig en tjej, bli värst på din grej
Quasimodo, Rocky, Dennis, Patrick Bate, Mena Pale
Så människor lyssna på mig!

Gimme gimme gimme more ladies
gimme gimme gimme more babies
tjejer säger hej
Till världens snuskigaste man

Anttila

Från att ha börjat dagen med glatt humör trots svåra smärtor
i mina solbrända axlar, är jag nu tjurig och grinig trots att dagen har givit mycket.
Varför kan inte allt bara flyta på så bra?

Jag orkar inget mer jobb.

Lathet

Lathet

Lathet är att underlåta sig ta ansvar för uppgifter. Att vänta in att saker skall bli gjorda av någon annan. Är man lat så finns förmågan, men inte idset.

Sofie gästbloggar

Martina, Emma, Robbin och Jim sitter hemma hos mig just nu. Vet inte riktigt vad det är som händer, men något.

Martina är en vacker underbar person som älskar livet.

Läs min blogg. Puss på alla martinas vackra läsare!

Så här söt var jag när jag var liten.


15:40


Fan, nu har jag gått ner mig ordentligt. Det blev en rätt bitter Martina igår och jag har en känsla att detta inte kommer släppa på länge, så bli van med det bara. Sitter och stirrar på boten jag fick igår. 1500 kr. Etttusenfemhundra jävla kronor. För ett bilbälte.

Går och gräver ner mig någonstans.

17:16


Ska ut ännu en gång, studentfest. Är lite osäker på hur mitt humör slutar ikväll så jag säger så här; ni som träffar på den bittra Martina - FÖRLÅT!  Det är inte meningen. Och ni som träffar på den glada Martina - GRATTIS!


Återstår att se, måste fixa mig och äta. Har lovat att vara hos Pernilla om en timme, får se hur det löser sig.

Nu kör vi!

Kompis det går bra nu


Allt flyter, det rullar, det går bra nu... Vad ni än vill kalla det så är det en fördjävla bra dag idag alltså. Varmt väder, gjort två arbeten och - kommit vidare i antagningen till Blekinge Tekniska! De gillade alltså mitt personliga brev så jag ska få komma ner på intervju och test den 18 juni! PANIK!
Det jag har sökt är alltså bildproduktion och ljudproduktion därnere. Testet kommer bestå av en del där jag ska göra ett collage för att de ska se min icke verbala förmåga, och en del där jag ska skriva en kort dramatisk text, för att de ska se min förmåga att uttrycka sig verbalt.

Fan flyter inte allt idag så säg?



Finding Nemo


P Sherman Wallaby Way 42 Sidney. P Sherman Wallaby Way 42 Sidney. P Sherman Wallaby Way 42 Sidney. P Sherman Wallaby Way 42 Sidney.

Fan, Hitta Nemo tog koncentrationen ifrån mig. Var var jag?

Justdet, skaffa mig en anständig framtid. Och jag håller på att låta en clownfisk vid namn Nemo förstöra detta. Återgå!

P Sherman Wallaby Way 42 Sidney.

Damn it!

18:19


Var en sväng ner på stan med Stoffelito, skulle köpa kola. Hade ingen, drack en latte för min lillebrors pengar istället. Fan tar allt slut så fort för?
Och varför är alla så otrevliga här för? Tjuriga i kommunhuset, tjuriga på sjukhuset och tjuriga på affärerna när man ber om hjälp. Fan för er tjuriga människor!

Och förlåt för er oskyldiga som jag nu anklagar för att vara tjuriga.
Ni hamnar i himmelen.




Summering av gårdagen

Flådig förfest - tävling med min inre själ om vem som kunde dricka upp allt snabbast. Jag vann. Sned studentfest som egentligen började någorlunda rak, men började sneda mer och mer. Hamnade på en efterfest som inte var en efterfest, vilket resulterade i chillmode i min soffa, ett skapande av ett lunarstormkonto, en påse chips, ett konstigt tv program och allmänna konstigheter. Började förmiddagen med pizza och barnen i bullerbyn, och med att hitta roliga videor på Sofie.

Eller jag kanske skojade där om att den skulle ha börjat någorlunda rak, studentfesten. Det kanske var lite utspårat från början.


du är som ett gammalt skämt


Jag ska förklara det här för er. När jag säger att jag är produktiv hånar jag mig själv, att kalla mig produktiv är som ett stort skämt. Nog om jag gör ett par uppgifter en dag, så har jag ändå tusen kvar och listan verkar aldrig minska. Idag orkade jag bara göra klart stolparna till mitt tal jag ska hålla imorgon, har inte ens orkat öva. Jag suger, jag suger, jag suger, jag suger, jag suger.



JAG SUGER



Det är halt och farligt men vi måste få luft


Sofie berörde mig igår. Har inte slutat tänka på hennes ord. Vilket gör att jag åter kommer till frågan: var fan är jag om ett halvår ? Usch, snart vill jag inte få ett slut på det här längre. Fan Sofie.

"Du flyttar, Emma flyttar och jag lämnar sverige. Det kommer bli det perfekta slutet".

Fan varför ska allt ha ett slut för? Helvetes jävla slut helvete.

PUSS

Maj 9, 2010

Dagen: Skolarbete i solen. Hammock. Cola, chips, ostbågar, söt hund. Fan vad produktiv jag har varit idag. Tal klart + bokdiskussionsfrågor som skulle varit inne 2009, eller kanske 2008.




Och jag säger baby, det finns en sak som alltid består


Idag blir en bra dag, solen lyser och jag känner mig för en gångs skull pigg. Här ska göras skolarbeten ! Har knappt sovit inatt, men är mer vaken än vad jag varit på hela veckan ändå. Väcktes av ett telefonsamtal, ett sms där turbovibration hakade upp sig så den vibrerade hur länge som helst, och av att en hund kom in imorse och slickade mig i ansiktet.

God morgon världen !


?


Sitter och slår mig själv. Hur kunde jag vara så dum ? Varför skulle jag få för mig att städa garderoben just idag? Vem ska nu ta hand om berget med kläder på sängen när jag inte orkar längre ? Va ?

Fredag 18.37


Sitter hemma, väntar på att få tillbaka ens bil. Snart blir det lite mys och snacks hos Emma; kex, ost, crabsticks...
Fast Sofie fick köpa crabsticksen i Norberg, här fans det fan inget. Djupfryst imiterad krabb chucks fanns det, men det låter väl inte allt för kul.
Tror helgen blir lugn, har lite arbeten att göra. Fast jag är bra sugen på att dansa alltså. Måste. försöka. hålla. mig. i. skinnet.

Hörs !

army of me


Blir att grilla hos Pernilla ikväll. Ska tugga i mig majskolv och kött som en riktig barbar. Är skitsugen helt enkelt.

Är inne i en stressig period. Kan inte riktigt fokusera mig riktigt och alltför många får råka ut för min oeftertänksamma vrede. Det är inte så det är meningen att vara. Även om vissa förtjänar det.

Nu får det fan vara slut med detta datorsittande. Ska gå och göra någonting vettigt innan det är dags att dra sig. Hade jag tänkt.


shopping

Dagens nyttigaste inköp: en noppbortagare, tar bort noppor från kläder. Fan vad fint den fungerade. Riktigt kanon. Tänk vad mycket saker det finns som man inte visste att man behöver. Inköptes efter en dag med Pernilla i Borlänge. Fick även dubbelt upp av kaffe på Waynes, ena gratis. Sådant gillar vi.




19.15


slö och slapp, ont i kroppen. Har indirekt försökt få mina föräldrar att åka och köpa chips åt mig. Snart är det ju försent. Så var fan är mina chips ?

RSS 2.0