åska och regn vi kom hem mitt i natten

Imorgon tar jag mig ut på äventyr med fyra brudar. Roadtrippar ner till Emmabodafestivalen och jag ska vara chaffis hela vägen. Laddar med energi, ett par platter cider och liten packning. Yiha!

Hittade förresten en gammal bild på min nalle om någon är intresserad:


Gudar och döden och allt som är ogreppbart stort fyrafyrtioåtta kommer alltihop, fyrafyrtioåtta är hjälpen långt borta


Schweiz var ofattbart fint. Harmoniskt liksom. Skulle behöva lite harmoni igen.


The pressure's on you feel it but you've got it all. Believe it

Hur farligt är det inte att gå på IKEA?

- Hm, ett täcke för 35:-, varför inte?

- En toalettborste för 4:-, tjaa jag ska ju bara ha delad toalett men det kan ju behövas ändå.

- Åh, billig mat! Jag åt ju bara för en och en halv timme sen, men visst är jag så hungrig att jag inte klarar mig hem?

Mina 600 kronor tog slut ganska snabbt.

Ravers fantasy

Har jag berättat att jag häromdagen hittade en skiva märkt med Martinas partymix 2006?

Iallafall

Den innehöll en massa skit, det gjorde den. Men det fanns två låtar som verkligen påminde mig om mina ungdomsår. De var egentligen rätt dåliga också, men kom igen; hur många gånger har man inte skakat rumpa till Ravers fantasy?



Ni som undrar vad den andra låten var så var det Elysium. Den har man väl också dansat sig galen till.

Ravers Fantasy @ Spotify

Elysium @ youtube

hårt skoningslöst och tungt

Hahahahahahahhaha.


Uppdatering. Har varit på kryssning med Pernilla, druckit vin på balkongen och simmat vid badhuset i en pool full med djur. Det är vad jag har gjort de senaste två dagarna.

or do we just keep on pretending and hope our luck is never ending

Kom för en stund sen hem från min gamla hemkommun Norberg, har fikat lite med två sköna tjejer. Lyxade till det lite med räkmacka.
Imorgon drar jag på kryssning med Pernilla, underbart.



Birthday 2010


vi kommer att dö samtidigt du och jag

Om ni nu skulle ha missat det flyttar jag till Karlshamn i september för att plugga Digital Bildproduktion på Blekinge Tekniska Högskola. Känns nervöst. Blandade känslor om att flytta härifrån.Vill helst slippa tänka och gör allt för att sysselsätta mig med något. Idag blev det spontanbesök i tvättstugan.

Imorgon blir jag även ett år äldre, inte för att fiska efter gratulationer eller något, bara för att informera.


prepare yourself


Jag är inte den som tror på mycket.
Men jag tror på omen.

Det här ovädret för döden med sig, sanna mina ord!

jag har insett nu att karma är en bitch, så snälla sluta få mig att våndas






:*

Tips för fler läsare:

Sätt in en rubrik folk blir nyfikna av och koppla din blogg till facebook.

Inom ett par minuter står statistiken i taket.

Kyssar

Hallå är du där? hallå hallå Finns det någonting kvar?


Skynda att älska

För ett tag sedan när jag var i örebro med min vän Pernilla köpte jag mig för första gången på väldigt länge en bok, en bok jag har viljat (viljat, velat, whatever) läsa länge. Boken jag köpte var alltså Skynda att älska, skriven av Alex Schulman. Alex Schulman är en person som jag alltid har gillat på något sätt, skriver på ett väldigt kul sätt - verkar helt enkelt vara en skön människa.

Iallafall.

För er som inte vet handlar boken om hans pappa, som dog för några år sedan. Man hör ju att det är en lite sorglig, gripande bok. Jag har aldrig varit särskilt blödig för böcker, men tycker att sådana böcker kan vara väldigt fina att läsa. Lät som jag brukar läsa många böcker men det gör jag sannerligen inte.

Ännu en gång: Iallafall.

Igår kände jag äntligen att man kanske skulle ta och läsa boken. Kom till sidan 14, känner något blött i ögat och något tungt i halsen. Tänkte på hur i helvete det här skulle gå. Jag hatar att utsätta mig själv för sorg, gråt och elände.
Idag fortsatte jag ändå att läsa boken. Den här gången gick det bättre. Läste ett kapitel, fram till sidan 20. Det gick som sagt bra, till sista stycket kom. Då kände jag hur den där eländiga tunga känslan kom tillbaka. Helvete. Hur ska jag klara av att läsa klart den här boken?

Tro inte jag sitter och smutskastar den. Faktum är att den redan är underbart fin och man kan känna sig in i boken. Läs den. Så läser jag den också. Och är det någon som vill diskutera den sen med mig är den personen välkommen.

Ha en fortsatt trevlig måndagkväll!



Du har tänkt tillräckligt tänk inte mer

Haft en trevlig helg med min vän Pernilla. Har vandrat hit och dit så mycket att båda mina hälar just nu pryds av äckliga smärtande skavsår. Hängde vid eskiln och solade (och jag var verkligen knallröd i ansiktet, ingen har nog sett mig svettas så mycket som då), tog en snabb cider på hamnkrogen och grillade. Hade sedan lite tjejkväll med lite skräckfilm och sex and the city. Övernattade på hennes soffa också, gudomligt skön.






Bingo

Ni kommer ihåg förut om att jag skrev att jag brukade spela casino? Kan passa på att säga att det är inget mot hur mycket jag spelade bingo förut.

Spänningen, nagelbitningen, pirret i magen när man var väldigt nära att få bingo och det var bara några nummer kvar… Härliga tider. Är nog medlem på varje bingosida som finns, har spelat på alla startbonusar, och på Maria bingo satt jag in lite extra pengar. Inte mycket, men lite. Det gjorde hela ens dag om man skulle vinna en liten slant.

Varför jag slutade? Ingen aning om jag ska vara ärlig. Märkte nyss att jag hade lite mer pengar kvar på sidan jag satte in extra pengar på.

Det är inget tantspel som så många påstår, det är riktigt roligt! Och lätt! Man köper endast några brickor och väntar på att spelet ska starta, sedan lyssnar man med spänning på rösten som ropar ut numren och ser brickorna själva bli ifyllda på skärmen.

Det finns såklart olika sidor på internet där man kan vinna olika mycket och de är olika uppbyggda, men alla är roliga på sitt vis!

Känner ni det inte? Känner ni inte det där extra suget efter att få spela bingo? Kom igen, man har gjort det i alla tider.

 


Y-E-S


Har jag inte sagt att jag hatar matlåda? Äcklig mat som legat kylskåpskall och som sedan värms upp i micron. Vider!
Imorgon blir det två torra mackjävlar.

Yäk!

RSS 2.0