Gamla tider


Hittade en massa gamla bilder på någon skräpig mapp på min gamla dator. Insåg två saker: Det är dags för en haircut och jag äger nästan likadana glasögon jag provade för exakt två år sedan, då jag hade så pass bra syn att jag iallafall klarade körkortstillståndet.





och nej jag fick inte av blixten från kameran. Mobilen har en tendens att vara trög ibland.

Windmill, windmill for the land


Knäppte en monster på vägen hem från skolan. Första gången jag dricker energidricka sedan uppkörningen för ett halvår sedan. Satt bra i magen.

Ikväll ska valborg firas, tar hjälp utav mina vänner. Blir nog trevligt ikväll!

sponsored by destiny


Senaste veckan har mobilen plingat hela kvällarna om skolarbeten som måste göras, nu gnäller den om att jag ska deklarera hela tiden.

Suck, vad jobbigt det är att vara vuxen.



och alla minnen som du byts ut mot blir till bomull jag sparar dig i



Ser ni jätteflaskan? Min käre följeslagare otrivin comp tog slut så jag böt till en tillfällig nödlösning. Något fransk skit, både näsan, halsen och rummet man är i blir fullt av något eukalyptus liknande. I innerhållsförteckningen finns något om är misstänkt likt rohypnol, men tror det är bara något som har rätt liknande namn som blir fel på det franska språket. Synd.


the rise of the king and the fall of the queen


God kväll vänner, bekanta och obekanta. Härlig kväll, är det inte ? Passar utmärkt för skolarbeten och nyttogöra.  Det var väl ett jävla tjat om alla skolarbeten, är det inte ? Men jo det är så att det mesta ska vara inne på fredag för att betyg ska kunna sättas. Tyck synd om mig.

Gör ni inte ?

19:25


Var faktiskt ute en stund nyss med hunden, tänkte gå en promenad. Och tro mig, det är inte ofta jag har så mycket självdiciplin att jag faktiskt tar mig ut på promenad. Hinner gå hundra meter upp till skogen, sedan ringer mamma: Laga mat, jag blir fast här ett tag.

Så var det med det. Jag har inte orkat tagit mig ut igen.

what you share with the world is what it keeps of you


Känner mig bra tragiskt idag. Ligger i min säng för pigg för att ligga stilla men för trött för att orka ta mig upp och göra någonting. Ligger i min nya studentröja jag fick idag. Äter chips. Drömmer mig tillbaka till ljumma frankrikekvällar med kaffe, vin och oliver.  Det var tider det.

Jaha. Kanske man bör ta och göra lite skolarbete ?




back


Sådärja. Erkände mig vek. Böt tillbaka. Nöjda nu eller?


RSS 2.0